Login                    Nieuwsbrief  |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteer   |   Zoek
Lijst adviseurs Lead & Change1
Bron: Procesverbeteren.nl
Lead & Change: Veranderen en leiden
Lijst adviseurs Lead & Change1:
SolventureSolventure

Steering towards your business goals with Sales & Operations Planning (S&OP) - S&OP is a useful and often underestimated instrument to achieve the strategic objectives. S&OP is about balancing the supply chain triangle of service, cash and cost and thus optimizing shareholder value by maximizing the Return On Capital Employed (ROCE).

> Naar website

Kepner-TregoeKepner-Tregoe

> Naar website

De VerbeterpraktijkDe Verbeterpraktijk

Arnout Orelio is Lean coach en mentor. Hij leert je zelfstandig problemen op een duurzame manier op te lossen, en verspilling te herkennen. Hij focust je verbeterproces op problemen die een optimale zorg voor patiënten en cliënten in de weg staan. Problemen worden aan de bron opgelost, 50-90% verbetering is mogelijk.

Arnout reikt je daarnaast effectieve leiderschapsvaardigheden aan. Ook leert hij je hoe je collega's het beste kunt betrekken en hen kunt coachen. Met als doel samen continu werken aan de juiste zorg, op het juiste moment, en op de best mogelijke manier. Veilig en met compassie, maar zonder verspilling of gedoe.
Nieuwsgierig? Bezoek onze website!

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Lead & Change (Leadership, Change Management), met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij verandermanagement en leiderschap?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: https://www.procesverbeteren.nl/change_management/lead_change_sponsorlijst.php