Login                    Nieuwsbrief  |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteer   |   Zoek
Lijst adviseurs en leveranciers (hard- en software) Smart Industry1
Bron: Procesverbeteren.nl
Smart Industry: Slimme organisatie
Lijst adviseurs en leveranciers (hard- en software) Smart Industry1:
KxAKxA

KxA Smart Manufacturing Software - Uw productieproces soepeler laten draaien, voor optimale kwaliteit en opbrengst? Wisselende orders gecontroleerd produceren?

Dat kan met de MES software van KxA. Speciaal voor maakindustrie in de metaal, kunststof en voedingsmiddelensector biedt ons platform toegespitste functionaliteit om orders vloeiend naar de productievloer te brengen. In alle productiestappen krijgen medewerkers toegespitst inzicht in taken, werkinstructies, en detailplanning. Ook de werkvoorbereiding wordt naadloos in de productieflow geïntegreerd. Tijdens de productie wordt waardevolle data vastgelegd zodat data analyse en machine learning applicaties waardevolle verbanden kunnen blootleggen, die verdere verbetering mogelijk maken.

> Naar website

Kepner-TregoeKepner-Tregoe

Kepner-Tregoe (KT) helpt bij het achterhalen van oorzaken van complexe problemen in productie, zodat de productkwaliteit, productiviteit en de operationele resultaten zichtbaar verbeteren. De kosten van downtime en producten die niet voldoen aan kwaliteitseisen, hebben een cruciale impact op winstgevendheid en klanttevredenheid.

Met het KT model voor Problem Solving in Operations, zorgen we er voor dat onze klanten hun processen stroomlijnen, equipment efficiënt benutten en dat de producten voldoen aan de klanteisen.

> Naar website

HillfiveHillfive

Lean is een van de meest populaire methoden voor organisaties om processen te verbeteren en blijvend resultaat te realiseren.

Hillfive is al jaren actief in het Lean-domein en weet uit eerste hand welke impact Lean kan hebben. Lean zorgt voor een veranderde mindset, die grote resultaten en omwentelingen in bedrijven kan veroorzaken.

Maak kennis met onze nieuwste en volledig digitale opleiding. Leer nu in slechts 1 dag de basis van Lean, met onze goednieuwe Online Lean Yellow Belt training, met erkend certificaat.

> Naar website

PITPIT

PIT Digitale Transformaties maakt praktische bedrijven beter, sneller en makkelijker. Met effectieve digitalisering. Voor hogere marges en kortere doorlooptijden. We bepalen de digitale koers voor jouw organisatie. Maken het plan waarmee je op koers komt. En zorgen voor gerichte actie, zodat je komt waar je wilt.

Complexiteit verdient eenvoud. Daarom hebben we een nuchtere kijk en een praktische aanpak. En onze trajecten een vaste prijs en doorlooptijd. Met de juiste aanpak kan elk bedrijf zijn toegevoegde waarde behouden in de digitale wereld. Start sterk, download kosteloos het Canvas Effectief digitaliseren van onze site

> Naar website

Propos SoftwarePropos Software

PROPOS software
Heeft u een bedrijf met veel variatie in productieorders? Ervaart u problemen met plannen? Is dit tijdrovend? Wilt u uw doorlooptijden verkorten en uw leverbetrouwbaarheid vergroten?
PROPOS biedt excellente oplossingen voor productieplanning en procesverbetering. Specifiek voor bedrijven met een stappenproductie en een grote variatie aan orders en routes. PROPOS is een shop floor control systeem gebaseerd op de principes van Quick Response Manufacturing (QRM). Ontwikkeld en bewezen in de praktijk voor een optimale flow.

> Naar website

LeanFormsLeanForms

LeanForms is een low code formulieren platform om ondersteunende bedrijfsprocessen te digitaliseren en te automatiseren, inclusief rapportages en dashboards. Het idee achter LeanForms ontstond in 2006 toen de oprichters, nog in loondienst bij een chemisch bedrijf, zelf worstelden met de tsunami aan Excel files en actielijstjes.
De kracht van de applicatie is de eenvoud, in combinatie met slimme functionaliteiten en brede inzetbaarheid. Van klachtenregistratie tot inspecties, en van beheer van interne opleidingen tot notulering van vergaderingen en bijbehorende acties. Hierdoor zijn organisaties in staat bedrijfsprocessen beter te bewaken en veel efficiënter uit te voeren.
LeanForms is volledig schaalbaar, is uit de Cloud en On Premise beschikbaar, en is optioneel te koppelen met andere applicaties. LeanForms is ISO9001 en ISO27001.gecertificeerd.

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Smart Industry,
met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij de implementatie van hard- en software voor Smart Industry?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: https://www.procesverbeteren.nl/smart_industry/smart_industry_sponsorlijst.php