Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Adverteren: informatie
Bron: Procesverbeteren.nl
Adverteermogelijkheden
Bedrijven en organisaties die Lean, Six Sigma, TPM of een andere verbetermethode (gaan) toepassen komen steevast bij ons terecht als ze zich willen oriënteren. Wij zijn namelijk dé site in Nederland en België als het gaat om procesverbetering. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn - elk adviesbureau kan adverteerder worden maar kan geen invloed uitoefenen op de inhoud - zijn er bovendien diverse multinationals, universiteiten en hogescholen die naar ons linken, met een hoge Google-ranking als resultaat.

Wij willen graag zoveel mogelijk partijen bij onze site betrekken, die bedrijven helpen om steeds beter te worden.

Adverteren op deze site is daarom al mogelijk vanaf 23,50 euro per maand!

Voor dat bedrag wordt uw banner geplaatst op alle pagina's binnen één van de hoofdthema's van de site (bijvoorbeeld bij álle artikelen over Six Sigma of TPM, voor Lean geldt een geringe toeslag). Uw banner wordt ook bij uitprinten van pagina's mee afgedrukt. Dit is lang niet bij alle websites het geval.

Sluit u bij ons aan! Ruim 50 adviesorganisaties gingen u al voor, en deze zijn vaak al jaren bij ons betrokken.

voorbeelden banners
^ voorbeelden banners artikelen & nieuwsbrieven


Omdat onze adverteerders deze website mogelijk maken zien wij hen tevens als sponsors. Vandaar dat wij hun banners bijvoorbeeld als extra plaatsen bij het forum en in alle nieuwsbrieven, zie hieronder. Sinds 2012 worden bij het zoeken naar cases en artikelen bovendien at random bijpassende banners gepresenteerd, en dat gebeurt sinds 2013 ook op andere plekken zoals de agenda. Ook kunnen adverteerders gratis cases aanleveren, en mogen zij twee vacatures tegelijk plaatsen. Natuurlijk staan wij open voor andere ideeën en krijgen wij graag tips voor nieuwe artikelen!

Vraag nu (geheel vrijblijvend) een offerte aan of lees eerst: 12 redenen om bij ons te adverteren


12 redenen om bij ons te gaan adverteren:

 1. Het aantal bezoekers én de functionaliteit van deze site nemen snel toe:
  Momenteel heeft de site ongeveer 900 unieke bezoekers per dag (>22.000 hits/dag). Een unieke bezoeker is iemand die de site tenminste enkele uren daarvoor niet eerder heeft bezocht. Het aantal bezoekers neemt gestaag toe, we streven naar een verdubbeling iedere 1,5 jaar.

 2. Van de nieuwe bezoekers bookmarkt maar liefst de helft onze site, zij keren dus regelmatig terug. Nieuwe adverteerders kunnen de webstats van de afgelopen maand ter verificatie krijgen toegemaild. De site is snel gestegen in de Google-Ranking (Google.nl), vrijwel alle relevante zoektermen leveren inmiddels een positie in de top vijf op (testresultaat 04-01-'15) :

  Zoekterm positie
  jan '15
    positie
  nov '11
  positie
  mei '08
  Lean Manufacturing 2   2 5
  Lean 3   3 5
  TPM 1   1 1
  Six Sigma 3   8 35
  Lean Six Sigma 4   4 >50
  TOC 1   1 1
  QRM 1   4 7
  WCM 2   2 5
  RCM 1   1 2
  Procesoriëntatie 1   2 >50
  Change management 6   onb. onb.
  Lean manager 3   onb. onb.
  Toyota Productie Systeem 4   onb. onb.
  Toyota Kata 4   onb. onb.


 3. Na aanmelding liggen de tarieven voor één jaar vast. In tegenstelling tot het fraudegevoelige1 pay-per-click model weet u dus waar u aan toe bent. Bovendien loopt uw adverteerperiode na één jaar automatisch af. U krijgt dan weer een - geheel vrijblijvende - aanbieding.
  1) Uit onze eigen metingen blijkt bijvoorbeeld dat éénderde van de clicks wordt veroorzaakt door robots van zoekmachines!

 4. Meer dan 90% van de adverteerders verlengt na één jaar, de meeste partijen zijn al jaren bij ons betrokken! Wij zien u als partner en bouwen graag een professionele relatie met u op. Zo horen wij het graag als u nieuwe activiteiten start of een interessante case hebt afgerond.

 5. Uw banner wordt (in verkleinde vorm) gratis bij het forum geplaatst

 6. Uw banner wordt (in verkleinde vorm) gratis in elke nieuwsbrief geplaatst (inmiddels meer dan 3700 abonnees2). Hier een voorbeeld nieuwsbrief)
  2) De e-mail adressen worden elke twee maanden opgeschoond, dus het percentage verouderde en niet actieve adressen is te verwaarlozen. 70% van de ontvangers werkt in een productiebedrijf of dienstverlenend bedrijf (geen consultancy).

 7. U heeft als adverteerder de mogelijkheid om voor slechts 99 euro een advertorial in een nieuwsbrief te plaatsen. In een vakblad met gelijke oplage kost dat vaak het tienvoudige!

 8. Adverteerders mogen gratis twee vacatures plaatsen, u kunt deze vacatures bovendien zelf beheren en aanpassen.

 9. Alle adverteerders mogen gratis een aantal cases aanleveren in pdf-formaat.
  Elke case mag maximaal 4 pagina's lang zijn. In totaal kunnen per adverteerder per jaar maximaal vijf verschillende cases worden geplaatst, en maximaal drie tegelijkertijd, waarbij alle cases tezamen geen grotere omvang mogen hebben dan 3 MB.

 10. Naast de banners bevat de site een groot aantal keuzemenu's, links en knoppen, waaronder een knop "adviseurs [categorie]" boven elke bannerkolom. Hiermee kunnen lijsten van adverteerders en hun profiel worden opgeroepen. Hier een voorbeeld voor de categorie Lean. Bedrijven gebruiken deze menu's en links om gericht een bij hen passende (advies)partij te zoeken, dus extra kans dat u dit leads oplevert!
  Bij het zoeken naar cases en artikelen en in de agenda (waarin u events gratis kunt laten vermelden) wordt bovendien at random een bijpassende banner gepresenteerd boven de zoekresultaten, met een link naar de lijst met de overige adverteerders in dezelfde categorie. In 2014 werd bovendien een knop advies toegevoegd aan het topmenu boven de site.

 11. De verwijzigingen vanaf uw banner (link) en ook de banner zélf kunt u kostenloos wijzigen (1x per kwartaal). Kunt u zelf geen banner maken, neem dan even contact op. Wij kunnen dit dan voor u regelen. In eenvoudige gevallen - logo plus tekst - is dat gratis.

 12. Speciale aanbieding (!): Kiest u vier of meer adverteercategoriën en wordt u vóór 15 augustus 2015 nieuwe adverteerder? Dan mag u gratis uw banner een jaar lang op onze nieuwe Engelstalige zustersite business-improvement.eu plaatsen! (in dezelfde categoriën als op procesverbeteren.nl)

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, of stel uw vragen per e-mail