Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Zoeken   |   Advies   |   Vacatures   |   Forum   |   Adverteren
Lijst adviseurs Lead & Change1
Bron: Procesverbeteren.nl
Lead & Change: Veranderen en leiden
UNC Plus Delta UNC Plus Delta

De aanpak van UNC Plus Delta is pragmatisch en resultaatgericht. Wij produceren geen dikke dossiers vol adviezen, maar werken intensief samen met opdrachtgevers aan verbeteringen, die stevig in organisaties worden verankerd.
Als specialist in continu verbeteren combineren wij Lean en Six Sigma met verandermanagement. Door die combinatie creëren we waarde, activeren we het “denken vanuit de klant” en zorgen we ervoor dat er met huidige middelen meer kan worden gedaan.

Wij worden (inter)nationaal ingezet door organisaties met repeterende werkprocessen, en zijn er trots op dat onze systematische aanpak aanslaat bij onze groeiende klantenkring. Hieronder zijn toporganisaties in sectoren variërend van industrie, onderwijs, bouwnijverheid, finance, telecom, logistiek, overheid tot zakelijke dienstverlening.

> Naar website

Holland Innovative (1) Holland Innovative (1)

Uw visie vertaald in krachtige, praktische oplossingen: Holland Innovative is toonaangevend in het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability
Engineering.

Een multidisciplinair team van ervaren professionals ontwikkelt én implementeert betrouwbare, adequate en blijvende oplossingen, geheel volgens de visie van de opdrachtgever.
Holland Innovative levert intelligente, praktische en op maat gemaakte oplossingen volgens de ‘voice of the customer’ én de ‘voice of the business’.
Onze insteek is om tijdelijk in uw teams te participeren en zonodig de teamleden door trainingen blijvend te versterken.

> Naar website

Q-Consult Q-Consult

Q-Consult helpt organisaties hun bedrijfsprocessen te ontwikkelen. Met advies, interim management en trainingen.

Wilt u dat wij een project voor u uit handen nemen? Of wilt u het juist vooral zelf doen en zoekt u een coach aan de zijlijn? We zoeken naar de invulling die past bij uw vraag.

Wij geloven niet dat bloemen groeien door er hard aan te trekken. Duurzame resultaten bereik je met een intensieve samenwerking van directie tot werkvloer. Daarvoor maken we uw bedrijfscultuur ons snel eigen, staan we tussen uw mensen en betrekken uw medewerkers. Zo zorgen we dat de nieuwe werkwijze ook blijft als wij weer weg zijn. Dit leidt tot aansprekende resultaten!

> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

Solving Efeso Solving Efeso

Solving Efeso combineert een focus op succesvolle implementatie van strategie en operational excellence om u blijvend betere resultaten te laten behalen.

Hierdoor krijgt u een betere concurrentiepositie, en realiseert u structureel verbeterde financiële en operationele resultaten. De kerncompetenties van Solving Efeso consultants liggen in het vermogen om de verbinding tussen de verschillende functielagen van uw organisatie te maken en vervolgens structurele verbeteringen te realiseren in bedrijfsresultaten. Wij koppelen algemeen beschikbare gereedschappen aan een bewezen eigen aanpak waardoor prestaties van wereldklasse voor u nog slechts een kwestie van tijd zijn. In een uitdagend economisch klimaat, waar waarde en efficiëntie een steeds groter aandachtspunt voor u zijn, bieden de diensten van Solving Efeso een duidelijk antwoord met een buitengewoon resultaat.

> Naar website

Bunt Groep (5) Bunt Groep (5)

Wilt u uw processen optimaliseren, verspillingen reduceren en uw rendement verbeteren? Bunt Groep helpt u daar graag én professioneel bij.

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in organisatie- en managementadvies, trainingen, coaching en psychosociale hulpverlening. Dat maakt ons uniek. Want we hebben niet alleen verstand van concepten als Lean Management, Six Sigma en QRM, maar ook van mensen. Groei van mens en organisatie, dat is ons speerpunt. In combinatie met beproefde concepten voor procesverbetering levert dat verrassende resultaten op. Kies voor een adviesbureau dat u helpt uw organisatie sterker te maken van binnenuit. Bel 0318 - 830226, vraag ons gratis magazine Grow! (met cases) aan of maak meteen een afspraak.> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Lead & Change (Leadership, Change Management), met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij verandermanagement en leiderschap?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/change_management/lead_change_sponsorlijst.php