Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs Lead & Change1
Bron: Procesverbeteren.nl
Lead & Change: Veranderen en leiden
Vapro Trainingen Vapro Trainingen

> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

Solving Efeso Solving Efeso

Solving Efeso combineert een focus op succesvolle implementatie van strategie en operational excellence om u blijvend betere resultaten te laten behalen.

Hierdoor krijgt u een betere concurrentiepositie, en realiseert u structureel verbeterde financiële en operationele resultaten. De kerncompetenties van Solving Efeso consultants liggen in het vermogen om de verbinding tussen de verschillende functielagen van uw organisatie te maken en vervolgens structurele verbeteringen te realiseren in bedrijfsresultaten. Wij koppelen algemeen beschikbare gereedschappen aan een bewezen eigen aanpak waardoor prestaties van wereldklasse voor u nog slechts een kwestie van tijd zijn. In een uitdagend economisch klimaat, waar waarde en efficiëntie een steeds groter aandachtspunt voor u zijn, bieden de diensten van Solving Efeso een duidelijk antwoord met een buitengewoon resultaat.

> Naar website

Q-Consult Q-Consult

Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs helpt bedrijven in de bouw, infra en industrie bedrijfsprocessen verbeteren en borgen. Met trainingen, advies en implementatie. Wij zijn specialist in Lean, Six Sigma, TPM en Innovatie. Wij helpen bij verandering en krijgen een organisatie in beweging. Bijvoorbeeld door roundtables, workshops, seminars en dinersessies te organiseren.

Wilt u dat wij een project voor u uit handen nemen? Of wilt u het juist vooral zelf doen en zoekt u een coach? We zoeken naar de invulling die past bij uw vraag. Wij geloven dat je duurzame resultaten bereikt met een intensieve samenwerking van directie tot werkvloer. Daarvoor maken we uw bedrijfscultuur ons snel eigen, staan we tussen uw mensen en betrekken uw medewerkers. Zo zorgen we dat de nieuwe werkwijze ook blijft als wij weer weg zijn!

> Naar website

Holland Innovative (1) Holland Innovative (1)

Uw visie vertaald in krachtige, praktische oplossingen: Holland Innovative is toonaangevend in het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability
Engineering.

Een multidisciplinair team van ervaren professionals ontwikkelt én implementeert betrouwbare, adequate en blijvende oplossingen, geheel volgens de visie van de opdrachtgever.
Holland Innovative levert intelligente, praktische en op maat gemaakte oplossingen volgens de ‘voice of the customer’ én de ‘voice of the business’.
Onze insteek is om tijdelijk in uw teams te participeren en zonodig de teamleden door trainingen blijvend te versterken.

> Naar website

BMGI BMGI

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Lead & Change (Leadership, Change Management), met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij verandermanagement en leiderschap?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/change_management/lead_change_sponsorlijst.php