Login  |  Registreer  |  Wijzig            Nieuwsbrief  |   Nieuws   |   Agenda   |   Vacatures   |   Forum   |   Advies   |   Adverteren   |   Zoeken
Lijst adviseurs Lead & Change1
Bron: Procesverbeteren.nl
Lead & Change: Veranderen en leiden
Holland Innovative (1) Holland Innovative (1)

Uw visie vertaald in krachtige, praktische oplossingen: Holland Innovative is toonaangevend in het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability
Engineering.

Een multidisciplinair team van ervaren professionals ontwikkelt én implementeert betrouwbare, adequate en blijvende oplossingen, geheel volgens de visie van de opdrachtgever.
Holland Innovative levert intelligente, praktische en op maat gemaakte oplossingen volgens de ‘voice of the customer’ én de ‘voice of the business’.
Onze insteek is om tijdelijk in uw teams te participeren en zonodig de teamleden door trainingen blijvend te versterken.

> Naar website

UNC Lean Six Sigma UNC Lean Six Sigma

> Naar website

3rdWave 3rdWave

3rd Wave is er van overtuigd dat Quick Response Manufacturing de productie-industrie zal veranderen. Time en Lead Time-Reductie zijn de kernwoorden.
QRM Managementadvies & Training: Het Management moet dit als eerste uitdragen: QRM staat voor een 'paradigm Shift': niet 'Cost Based' maar 'Time Based'.
QRM Implementatie: 3rd Wave ondersteunt de invoering van QRM in de organisatie met een flexibele inzet en graad van betrokkenheid. QRM Systemen:
Waves QRM Polca: QRM werkorder uitvoering door QRM Cellen
Waves QRM MES: Werkorder creatie en Capaciteitsplanning
Waves QRM SCMS: Volledig geïntegreerd Supply Chain Pakket voor MCT aansturing.
De modules werken geïntegreerd of werken samen met bestaande ERP systemen.> Naar website

Q-Consult Q-Consult

Q-Consult Bedrijfskundig Adviseurs helpt bedrijven in de bouw, infra en industrie bedrijfsprocessen verbeteren en borgen. Met trainingen, advies en implementatie. Wij zijn specialist in Lean, Six Sigma, TPM en Innovatie. Wij helpen bij verandering en krijgen een organisatie in beweging. Bijvoorbeeld door roundtables, workshops, seminars en dinersessies te organiseren.

Wilt u dat wij een project voor u uit handen nemen? Of wilt u het juist vooral zelf doen en zoekt u een coach? We zoeken naar de invulling die past bij uw vraag. Wij geloven dat je duurzame resultaten bereikt met een intensieve samenwerking van directie tot werkvloer. Daarvoor maken we uw bedrijfscultuur ons snel eigen, staan we tussen uw mensen en betrekken uw medewerkers. Zo zorgen we dat de nieuwe werkwijze ook blijft als wij weer weg zijn!

> Naar website

Efeso Efeso

Efeso combineert een focus op succesvolle implementatie van strategie en operational excellence om u blijvend betere resultaten te laten behalen.

Hierdoor krijgt u een betere concurrentiepositie, en realiseert u structureel verbeterde financiële en operationele resultaten. De kerncompetenties van Efeso consultants liggen in het vermogen om de verbinding tussen de verschillende functielagen van uw organisatie te maken en vervolgens structurele verbeteringen te realiseren in bedrijfsresultaten. Wij koppelen algemeen beschikbare gereedschappen aan een bewezen eigen aanpak waardoor prestaties van wereldklasse voor u nog slechts een kwestie van tijd zijn. In een uitdagend economisch klimaat, waar waarde en efficiëntie een steeds groter aandachtspunt voor u zijn, bieden de diensten van Efeso een duidelijk antwoord met een buitengewoon resultaat.

> Naar website

De Verbeterpraktijk De Verbeterpraktijk

De Verbeterpraktijk heeft zichzelf tot doel gesteld om zorg van wereldklasse te creëren in de Nederlandse ziekenhuizen, zorginstellingen, klinieken en praktijken. Wij leren je zelfstandig problemen oplossen die een optimale zorg voor patiënten en cliënten in de weg staan.

"Veilig en met compassie, de juiste zorg, op het juiste moment, aan de juiste patiënt, zonder verspilling en gedoe"

Wij werken op basis van de Lean managementfilosofie en dagen je uit om ingrijpende, innovatieve en duurzame verbeteringen te realiseren. We helpen je resultaten te boeken waar patiënten en medewerkers blij van worden. Door onze aanpak ontstaat een cultuur en systeem van elke dag gericht verbeteren. Lees artikelen over onze klanten zoals VUmc op deze website.

> Naar website

BMGI BMGI

BMGI is a consulting firm focusing on Strategy, Innovation, Operational Excellence and Change Management. Since 1999, BMGI has been providing people-driven solutions to help organizations build their problem solving capabilities, improve operations and grow their business. With 18 offices worldwide, BMGI delivers services in multiple languages and with a mastery of many local cultures.

BMGI’s clients, spread across more than 20 countries, include Consumers Energy, Federal Reserve, Sasol Mining, Mutual of Omaha, Standard Bank, TNT Express, Philips, MeadWestvaco, Sberbank, John Deere and many others.

Your People + Our People = Problem Solved!
For more information, please visit our website.> Naar website

Kepner-Tregoe Kepner-Tregoe

> Naar website


1) Lijst in willekeurige volgorde van onze adverteerders in de categorie Lead & Change (Leadership, Change Management), met door hen zelf gegeven achtergrondinformatie.


Hulp nodig bij verandermanagement en leiderschap?

Verwijzen naar dit artikel op internet?
Gebruik als link: http://www.procesverbeteren.nl/change_management/lead_change_sponsorlijst.php